tisdag 14 juni 2016

Sommarlovet startade med besked

Efter sedvanligt avslutningssjungande i kyrkan i torsdags kväll tog vi våra två minsta ungar och styrde kosan söderut. Närmare bestämt till Weissenhäuser strand. En badresort i norra Tyskland, där det förutom strand fanns badland, äventyrs/lekland, minigolf och flera, faktiskt helt ok, restauranger. Vi hade bokat en lägenhet i tre nätter och hann därför grundligt utforska hela utbudet (även om strandhänget uteblev pga väderomständigheter). Allt var mycket till belåtenhet! Resans absoluta höjdpunkt var emellertid närbelägna nöjesfältet hansapark. Det var en minst lika stor succé som förra gången! Även om Jimmy och Hjalmar på nåt sätt lyckades lura upp mig i den värsta bergochdalbana jag nånsin åkt. Och definitivt nånsin kommer åka.... Men iaf.
Vi har alltså i princip åkt karuseller, käkat glass, godis och pizza och lekt i typ tre dagar! Om vi hade nöjda barn? Tämligen! :-) Och mamma och pappa har faktiskt också trivts alldeles utmärkt. När det i måndags var dags att styra kosan hemåt tog vi vägen via Rydebäck och fick chansen att hänga med en alldeles bedårande liten herre vid namn Melker en stund. Ja, alltså, resten av familjen Hamnell var ju oxå där. Men jag umgicks inte så mycket med nån annan!
;-)
Nu är barnen hos mormor och jag har jobbat en dag. Men även om det blivit vardag igen och det regnar sitter det en semesterkänsla i själen. Så nu i nattens sena timme hänger Jimmy och jag under tak på vår altan och har just ätit väldigt sen (och årets första) sinnessjukt god grillmiddag med örtsås, karré, färskpotatis och grillade äpplen. Och det doftar gott av sommarregn och vi lyssnar på svensk hiphop och pratar väldigt lite, men inte för att vi inte vill, utan för det det inte behövs. Och just nu är livet bara så himla skönt och jag hoppas att den känslan kommer bestå länge, länge!

Avslutningsfina barn och en familj i färd med att lura sin mor in i en dödsfälla! ( Tyckte hon iaf).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar