söndag 1 juni 2014

Det goda livet

Långhelg från onsdag till söndag har inneburit ett gott liv i kvadrat.
Onsdagen var det fotbollsträning och sen hamburgare på restaurang för mamma, H och K. Samt kvällsmys med mormor i Glommen.
Torsdagen användes till den stränga sysslan att göra ingenting. Vilsamt, välbehövligt och skönt! Kerstin hann dock med att lära sig sticka (jo, på riktigt!) av mormor, så de gjorde ju faktiskt nåt.  Generationstradering kallas det i etnologin. Hjalmar och jag mer degade utan kulturella inslag. ;-)
Fredagen shoppades det. Först Gekås ensam (det är ju en födelsedag i antågande) och sen loppisar tillsammans. Blev väl en klänning nummer 37 och en nummer 38 där....
Sen hade vi fredagsmys och gjorde nåt väldigt viktigt. Vi skrev vår roliga lista för 2014s sommar! En tre år gammal tradition nu. Den sätts upp på kylskåpet i Glommen varje vår och innehåller stort  och smått av sånt som gör oss glada.  Sånt vi längtar efter inför sommaren. Som man tänker att vi skulle verkligen... Eftersom allas idéer tas i beaktande blir det en underbar blandning av kojor, resor, restaurangbesök, pyssel, och utflykter. Och det fina i kråksången är att det mycket lättare blir av om det finns på pränt,  har vi märkt.
På lördag fick vi finfrukost av mormor och så for vi till Karolina. Översovardags i hemmet som andas bebisförväntan i var vrå. Fast jag fick ju inte sova över så efter en tur till Viskadalens gårdsglass åkte jag och plockade upp min Gävle-resenär (även kallad Jimmy) vid tåget. En något kall men romantisk strandpicknick och ännu en sovmorgon ägnade vi vår barnlediga tid åt.
Idag slutligen for vi och hämtade våra älsklingar som givetvis haft det fantastiskt hos vuxenbästisarna! Och sen åkte vi hem.  Här har jag grejat och donat med högt och lågt och bara varit hemma. Så skönt! Dessutom återförenats med stora tösen som varit på andra äventyr i helgen.

Som sagt;  ett gott, gott liv!
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar