onsdag 8 april 2015

Det mycket friare livet och Dick Harrisson

Det blir mer och mer påtagligt att mina barn börjar bli stora och klarar sig själva. Idag jobbade jag egentligen 12-17, men åkte med Jimmy och var därför hemifrån mellan 9:30 och 17:30. Visserligen hade jag stekt hundra köttbullar på morgonkvisten för att förbereda middagen.  Och visserligen har Hjalmar varit en stund hos Albin. Och allra mest visserligen så har barnen varit under storasysters emienta uppsyn.  Men ändå!  Det funkar att komma hem,  hasta i sig lite middag som barnen ordnat fram och sedan dra till Svenljunga och gå på en föreläsning med mina föräldrar. Fast att Jimmy också skulle iväg till sin jägarskola. Så skönt!
För det var faktiskt något jag saknade  när barnen var små. Friheten att kunna "hitta på något" utan att det blir världens projekt att få ihop det med tider och tillsyn och ev. barnvakt.  Och som jag njuter av nu när det är möjligt igen.

Att föreläsningen som handlade om imigration genom historien sedan var bland det bästa på länge,  det var bonus!  :-)  Mycket tacksam för initiativ och inbjudan och biljett från mamma o Anders.

En blomma helt utan sammanhang med texten.  Men den är vårig och fin och det är jag oxå glad över! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar