fredag 31 januari 2014

Ledig fredag

Jag jobbar ju oftast på fredagar. Men idag hade barnen studiedag så jag var ledig med dem. Vi började dagen med en riktigt god frukost hos Ingela. Risgrynsgröt, ägg, smörgås och kaffe utan att behöva anstränga sig själv ett dugg. Lyx!! 

Sedan tog jag med mig de tre musketörerna (det vill säga Kerstin, Hjalmar och Albin) till Mölndal för att kulturberika dem lite. Vi gick en sväng i Kvarnbyn ( Vad fint där var! Blir definitivt en utflykt dit i sommar oxå. ) och sedan var vi på Mölndals stadsmuseum, som har fått någon utmärkelse för att det är så bra. Det var det verkligen! De har ett sk öppet arkiv där man får titta och pilla på hur mycket föremål som helst. Roligt, och lätt  att fördriva en och en halv timme. Och då protesterade barnen mot att åka redan, så två och en halv hade nog funkat det oxå. Att det var gratis dessutom gjorde det ju inte sämre!

Sen vände vi hemåt (i sista minuten eftersom snön kom samtidigt som vi kom hem) och grillade korv och åkte pulka i trädgården en stund. Efter det har jag packat och förberett inför morgondagens stora begivenhet. Och sedan blev det som vanligt myskväll. Denna afton med hemgjorda tacos. Med guacamole, salsa, beef chili och egenbakade tortillas. Himla gott! Nu återstår inget mer än att ladda. Ladda inför Karolinas 30-årsresa till Malmö.  Så roligt det ska bli!!

Ja, och så fick jag blommor av min man oxå!  En toppentoppen-fredag med andra ord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar